Fietsarrangement aanbiedingen vakantiehuis in Julianadorp!

Tijdens de vakantie in Julianadorp aan Zee is het natuurlijk heel gemakkelijk dat de fietsen al klaar staan bij je accommodatie. Iedereen die een vakantiehuisje of vakantieappartement boekt bij het Landal Beach Resort Oogduyne kan daar ook een goedkoop fietsarrangement extra bij boeken. Vaak zijn deze fietsarrangementen ook nog in de aanbieding en dus niet duur. Het is natuurlijk uiterst relaxt dat je niet op fietsenjacht hoeft en fietsverhuur & fietswinkels hoeft af te struinen naar een geschikte fiets, maar dat de ijzeren ros al mooi voor je klaar staat.

Fraaie fietstochten

Het huren van een fiets tijdens het verblijf in het Noord-Hollandse kustplaatsje is echt aan te bevelen. Er zijn namelijk heel voor mogelijkheden om zeer fraaie fietstochten te maken in de buurt van Julianadorp aan Zee. Uiteraard is daar het duinlandschap. Een gebied waar geen bebouwing is en waar de natuur nog de natuur mag blijven. Op een zomerse dag contrasteren de blauwe wolken, het groene helmgras en de gele zandverstuivingen op een geweldige manier met elkaar! Hier doorheen fietsen is uiteraard een ongekende ervaring.

Wieringen

Daarnaast is Julianadorp aan Zee ingebed is het karakteristieke polderlandschap. Een gebied dat doorkliefd wordt met oneindig veel rivieren, geulen, sloten en vaarten. En dat bovendien vol staat met karakteristieke poldermolens en Westfriese stolpboerderijen. In dit landschap is het voormalige Waddeneiland Wieringen een beetje een vreemde eend in de bijt. Wieringen is namelijk een verhoging in het landschap. Deze verhoging is het directe gevolg van de laatste ijstijd, een tijd waarbij hele grote massa’s ijs uit het noorden van Europa het landschap van de rest van Europa opstuwde.

Oude tijden

Wieringen is het enige gebied van Noord-Holland waar de sporen van deze ijstijd prachtig in het landschap zijn terug te vinden. Zogezegd is het landschap mooi heuvelachtig en daarnaast zijn her en der nog zwerfkeien te spotten. Deze grote stenen zijn ook door de ijsmassa’s meegesleurd. Als je door Wieringen fietst, waan je jezelf even in hele oude tijden. Een geweldige ervaring!