Feestdagen 2017 Julianadorp aan Zee

Feestdagen 2017 Julianadorp aan Zee! Wat is dat een geweldig vooruitzicht. Sinterklaas, Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag, Oudjaarsdag en Nieuwjaarsdag vieren aan de kust van de Kop van Noord-Holland. Tijdens deze feestdagen wordt er uiteraard heel veel gegeten. Wat is er dan leuker om daarna lekker op het strand te gaan wandelen. Dan vliegen de pondjes er wel weer van af. Julianadorp aan Zee is gezegend met heel veel verschillende accommodatie-mogelijkheden. Dat varieert van vakantiehuisjes, strandhuisjes, campings, hotels en vakantieparken. Vaak stunten deze accommodaties tijdens de feestdagen met aantrekkelijke kortingen en aanbiedingen. Wat ook een leuke bestemming voor de feestdagen is, is Texel.

Deltavliegen op Texel

Texel is het grootste Nederlandse Waddeneiland. Sterker nog. Ook alle Duitse en Deense Waddeneilanden zijn kleiner dan Texel. Op Texel zijn heel veel activiteiten te ontplooien. Dan moet je denken aan de voor de hand liggende dingen die je kunt doen op Texel zoals zwemmen, windsurfen, kitesurfen, wandelen, fietsen en … deltavliegen.

Iedereen denkt bij deltavliegen aan hoge heuvels in de Alpen. Waar veel mensen aan voorbij gaan is het feit dat er in Nederland ook hoge heuvels zijn in de vorm van duinen. Uiteraard is Texel ook gezegend met duinen. Als je gaat deltavliegen ervaar je het gevoel van een vogel. Het heerlijke vrijheidsgevoel dus. Zo vrij als een vogeltje fladder je dan over de duinen heen. Je hangt als het ware tussen de vogels. Niet iedereen kan zomaar gaan deltavliegen. Daar moet je wel een opleiding in gevolgd hebben!

 

Vakantieparken op de Nederlandse Waddeneilanden:

 

De Nederlandse Waddeneilanden 

De Nederlandse Waddeneilanden 

Texel: meer informatie en boeken

Vlieland: meer informatie en boeken

Terschelling: meer informatie en boeken

Ameland: meer informatie en boeken

Schiermonnikoog: meer informatie en boeken