Fantastische strandcamping in Julianadorp!

Strandcamping ’t Noorder Sandt is een prachtige plaats om te kamperen/camperen in Julianadorp. Op een afstand van ongeveer 600 meter van de kamping/camping ligt het strand van de Noordzeekust, gemakkelijk te belopen dus.

Activiteiten

Als je eenmaal op het strand bent, kun je tal van leuke activiteiten ontplooien zoals wandelen, zwemmen, in de zon liggen, mooie schelpjes zoeken, lekker uitwaaien, van de zee genieten, zeehonden spotten of naar fraaie vogeltjes kijken. Bijna ieder jaar wordt het strand van Julianadorp verkozen tot het mooiste en schoonste van heel Nederland.

Zonuren

Als klap op de vuurpijl telt de regio van de Noordkop op jaarbasis het meest aantal zonuren én de minste neerslag van heel Nederland. Iedereen die tijdens zijn kampeervakantie/campeervakantie de grootste kans op een zonnige, regenloze tijd wil hebben, kan het beste naar Julianadorp togen.

Manege

De gasten op camping ’t Noorder Sandt hoeven gedurende hun vakantie niet hun papegaaien, parkieten, cavia’s, hamsters, konijnen, katten en honden thuis te laten. Ze zijn namelijk allemaal van harte welkom op de camping. Bovendien is de kamping/camping in het bezit van manege De Sandthapper waar paarden en pony’s van bezoekers van de kamping/camping op pension kunnen.

Mini-winkeltje

De kamping/camping bezit ook een splinternieuw zwembad, ’t Spetternest genaamd. Op ’t Noorder Sandt is een eigen wifi-netwerk/draadloos internet aanwezig, waardoor je dus je tablet, iPad, laptop en smartphone niet thuis hoeft te laten. De apparaten kunnen gratis worden ingelogd op het netwerk. Hoe goed je het kamperen/camperen ook voorbereidt, iedereen vergeet wel eens wat. Gelukkig is op ’t Noorder Sandt een mini-winkeltje/mini-kiosk aanwezig. In dit kioskje zijn verschillende kampeerspulletjes/campeerspulletjes te koop. Daarnaast zijn er ook levensmiddelen als broodjes, boter, melk, hagelslag, peper en zout te verkrijgen. En uiteraard ontbreken kranten niet.