Fantastische activiteiten voor kinderen in Julianadorp aan Zee!

Als je op vakantie gaat naar Julianadorp aan Zee is iedereen heel erg blij; alle leden van het gezin. Dat is natuurlijk heel erg logisch als je bedenkt dat de Noordzee op steenworp afstand ligt van het Noord-Hollandse kustplaatsje. En wie wordt er nou niet heel erg gelukkig van de Noordzee?

Strandplezier

Voor kinderen staat de Noordzee synoniem voor heel veel strandplezier. Zij wanen zich in een mega-zandbak op het strand. Als je ze hun gang kunnen gaan, boetseren zij de meest wonderbaarlijke bouwsels van het strandzand op het Noordzeestrand. Het is alleen jammer dat op het einde van de stranddag het wassende water alle zandkastelen en andere zandgebouwen wreed wegspoelt.

Vakantieparken

Natuurlijk zijn er ook vakantiedagen in Julianadorp aan Zee waarbij de weergoden hele andere plannen hebben. Dagen die niet echt uitnodigen om naar het strand te togen. Gelukkig is dat helemaal geen reden tot paniek. Op de verschillende vakantieparken van Julianadorp aan Zee zijn heel veel faciliteiten aanwezig waardoor niemand zich één seconde hoeft te vervelen en dat geldt zeker ook voor de kids.

Omgeving

Dus als je bijvoorbeeld van tennissen, bowlen, midgetgolfen, golfen, dierwijdes en kinderboerderijen houdt, kom je op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee prima aan je trekken. Uiteraard zijn deze activiteiten voor de mensen die op de parken logeren helemaal gratis. Ook in de omgeving van Julianadorp aan Zee is op niet-stranddagen heel veel te doen en te zien. Zo kun je bij voorbeeld de West-Friese plaatsen Medemblik en Hoorn bezoeken en waan je jezelf eeuwen terug in de tijd.