Fantastische activiteiten in de buurt van Julianadorp!

Als je een mooie vakantiebestemming zoekt, moet je naar Julianadorp aan Zee togen. Julianadorp aan Zee is namelijk een badplaats waar je jezelf geen moment zult vervelen. Voor de meeste mensen zijn uiteraard het strand, de zee en duinen dé motivatie om naar Julianadorp aan Zee af te reizen. Maar het kustplaatsje en diens omgeving hebben nog veel meer te bieden. Er zijn in de buurt van Julianadorp aan Zee heel veel activiteiten te ondernemen.

Zwemmen

Als de Noordzee te koud is om een plons in te nemen, kun je toch gaan zwemmen in één van de twee zwembaden die het kustplaatsje rijk is. Daarnaast zijn er in de buurt van Julianadorp aan Zee talloze andere (subtropische) zwembaden waar je een heerlijke tijd kunt hebben. Wat ook leuk is om te doen, is zeilen. Je kunt gaan zeilen op de Noordzee, maar ook op het Amstelmeer. Het Amstelmeer ligt helemaal in het noorden van de Kop van Noord-Holland. Het Amstelmeer bezit ook een strand, een heel fraai strand. Feitelijk het grootste zoetwater-strand van de hele provincie Noord-Holland. Tijdens de zomermaanden kan het daar erg gezellig zijn.

Vissen

Nederland telt heel veel sportvissers. Het is voor veel mensen een belangrijke hobby en tijdverdrijf. Nu zijn er natuurlijk verschillende plekken in Nederland waar je je hengeltje kunt uitgooien. Het meest ultieme is natuurlijk aan de Noordzee, zoals bijvoorbeeld in Julianadorp aan Zee. Het zeevissen is uiterst spectaculair. Je kunt vanaf de wal vissen, maar ook met een visboot meegaan. Uiteraard zwemmen er in de Noordzee geen tonijnen rond, maar toch heel veel andere interessante vissoorten.

Vakantieparken

Julianadorp aan Zee is bovendien gezegend met verschillende fraaie vakantieparken.