header image
 

Bingo spelen

Veel mensen vinden het fantastisch om regelmatig Bingo te spelen! Dat geldt voor de thuissituatie, maar ook als ze op vakantie zijn; bijvoorbeeld in Julianadorp aan Zee! Bingo spelen is heel ontspannend. Het spel wordt doorgaans geassocieerd met bejaarden mensen, maar dat is niet terecht: jong en oud kunnen ervan genieten! Wat is er nou leuker voor een gezinnetje met jonge mensen om na een dagje aan het strand ’s avonds Bingo te spelen!

Vakantieparken

Julianadorp aan Zee is gezegend met maar liefst acht verschillende vakantieparken; de Noord-Hollandse badplaats is namelijk immens populair en ontvangt ieder jaar een miljoen toeristen! Dit vereist dus een grote accommodatie-capaciteit! De vakantieparken van Julianadorp aan Zee zijn heel verschillend. Op sommige parken ontbreekt het aan helemaal niets: tennisbanen, zwembaden, sauna’s, entertainmentprogramma’s, et cetera. Zo worden er op diverse vakantieparken regelmatig bingo-avondjes gehouden waar iedereen aan kan meedoen! Uiteraard is het ook mogelijk om Bingo met een klein clubje te spelen in je vakantiehuisje! Oók heel gezellig!

Bingo

Het spel Lotto ligt aan de basis van het spel Bingo. In Italië wordt al sinds 1530 Lotto gespeeld. Het spel Bingo wordt met meerdere spelers gespeeld. Iedere deelnemer krijgt een formulier met daarop getallen die weggestreept kunnen worden. Het wegstrepen mag gebeuren op het moment dat het getal wordt getrokken door de spelleider. Veel mensen denken dat Bingo hetzelfde is als kienen, maar dat is niet zo; er zitten duidelijke verschillen tussen Bingo en kienen! Bingo-spelers staat het vrij om te kiezen met hoeveel Bingo-kaarten ze willen spelen. Vaak zijn er leuke prijzen te winnen voor de winnaar!