Diervriendelijke en hondvriendelijke accommodaties Julianadorp!

Hondeneigenaars en hondenliefhebbers die in Julianadorp aan Zee hun vakantie willen vieren, kunnen met een gerust hart naar het kustplaatsje togen. Bungalowpark Strandslag Juliana of Landal Beach Resort Ooghduyne beschikken over talloze hondvriendelijke vakantieaccommodaties.

Zwemmen

Voor de trouwe viervoeter is Julianadorp één groot feest. Honden houden van het strand. Daar kunnen ze heerlijk hun energie kwijt en met andere honden spelen. Bovendien zijn honden dol op zwemmen en plonzen ze graag het Noordzeewater in. Er zijn weinig honden die niet van zwemmen houden.

Schoon strand

Op het strand van Julianadorp is het in de zomer natuurlijk druk met mensen die graag willen zonnen en in het water willen zwemmen. Niet iedereen houdt uiteraard van honden en het is dan ook verboden om tussen 1 mei en 1 oktober met een loslopende hond op het strand te zijn. Uiteraard wil iedereen dat het strand van Julianadorp mooi schoon blijft, hondenpoep is dan ook niet gewenst. Als de hond op het strand poept, wordt dan ook verwacht dat de eigenaar dit netjes opruimt. Op die manier blijft het strand van het kustplaatsje van de Kop van Noord-Holland mooi schoon.

Mariëndal

Honden zijn ook dol op het bos. De baas gooit een tak weg en Pluto of Fikkie rent er achteraan en brengt het weer terug naar de baas. Gelukkig ligt in de buurt van Julianadorp ook een mooi bos; Mariëndal. In Mariëndal mogen honden loslopen en kunnen ze bovendien ook zwemmen in de verschillende waterpartijen die in het bos aanwezig zijn. In Julianadorp is bovendien ook een dierenartspraktijk aanwezig. Als de hond tijdens de vakantie ziek wordt, kan men zich tot deze praktijk wenden.