De schitterende strandpaviljoens van Julianadorp!

Strandpaviljoens! Prachtig! Het zijn de bakens op het strand, de plaatsen waar bijgegeten en bijgetankt kan worden. Waar een natje en droogje staan te wachten voor de strandgasten die dorst en honger hebben na een hele dag op het strand gebivakkeerd te hebben. Op het strand van Julianadorp aan Zee zijn ook twee strandpaviljoens geposteerd. Twee schitterende strandpaviljoens die namen dragen die prima bij het kustlandschap passen, namelijk Paal6 en Zee van Tijd.

Lang strand

Deze twee strandpaviljoens hebben genoeg ruimte op het strand van Julianadorp aan Zee. Het strand van Julianadorp aan Zee is namelijk enorm lang, meer dan 4 kilometer! In totaal is het kustplaatsje in het bezit van vier duinopgangen om het strand te bereiken. Twee van de duinopgangen zijn supertoeristisch en twee van de duinopgangen leiden tot stukken strand waar zich veel minder volk verzameld. De twee laatst genoemde duinopgangen leiden ook tot de plekken waar naakrecreatie is toegestaan.

Prima horecagelegenheden

Op mooie zomerse dagen verzamelen de meeste badgasten zich op het strand rondom de strandpaviljoens. Feitelijk is dat heel logisch. De strandpaviljoens van Julianadorp zijn namelijk tegenwoordig prima horecagelegenheden! Hoe anders was dat vroeger, toen waren het vervallen bouwketens waar je met een beetje geluk een kroketje of frikadelletje kon scoren. Tegenwoordig zijn het bijna volwaardige restaurants waar de aller-lekkerste schotels op tafel gezet kunnen worden!

Chillen en loungen

Naast het eten en drinken, kun je ook heerlijk chillen en loungen op de terrassen van de strandpaviljoens! Vaak liggen er megakussens waar je lekker in kunt wegzakken. Op de achtergrond worden er dan opwekkende liedjes gedraaid door de zomer-dj’s. De strandpaviljoens van Julianadorp aan Zee organiseren in de zomer ook verschillende strandfeesten!

Vakantieparken

Julianadorp aan Zee is bovendien gezegend met fantastische vakantieparken. In deze vakantieparken is het heerlijk vertoeven.