De mooiste strandslaaphuisjes van Nederland: Julianadorp!

De allermooiste strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes van Nederland bevinden zich in Julianadorp aan Zee! Op het strand van dit Noord-Hollandse kustplaatsje zijn maar liefst negentig strandhuisjes opgetrokken. Deze strandhuisjes worden verhuurd door het Landal Beach Resort Oogduyne.

Volgeboekt

Het gaat heel goed met de verhuur van de strandhuisjes. De strandhuisjes worden in april op het strand van Julianadorp aan Zee geplaatst, om in november weer van het strand afgehaald te worden. Iedereen die graag een strandhuisje wil boeken, moet er snel bij zijn. Voor de maanden juni, juli en augustus zijn de strandslaaphuisjes binnen een fractie van tijd volgeboekt. Voor de maanden april, mei, september en oktober zijn doorgaans nog wel mogelijkheden. Bovendien zijn de prijzen dan ook veel lager!

Luxe

Langs de gehele Nederlandse kust zijn tegenwoordig strandslaaphuisjes te vinden, een Noordzeekust met een lengte van 353 kilometer! De strandhuisjes in Julianadorp zijn echter uniek. Zo zijn het strandslaaphuisjes die heel erg luxe zijn. Het ontbreekt het in de huisjes werkelijk aan helemaal niets. Draadloos internet, ontbijtservice, moderne keuken, et cetera.

Extreem rustig strand

Naast de luxe van de strandslaaphuisjes is het strand van Julianadorp fenomenaal. Het is een superschoon strand. Bovendien is het een breed strand dat begrensd wordt met torenhoge duinen! Doordat Julianadorp in de Kop van Noord-Holland ligt, is het derhalve een extreem rustig strand. Geenszins te vergelijken met de stranden van Zuid-Holland en Zeeland. Als je bijvoorbeeld naar de stranden van Noordwijk, Katwijk, Scheveningen of Zandvoort gaat, ben je niet alleen! Vaak ziet het er daar gedurende de zomermaanden zwart van de mensen. In Julianadorp aan Zee is dat een heel ander verhaal. Daar heerst nog een heerlijke rust!