De mooie strandpaviljoens van Julianadorp!

Het strand van Julianadorp aan Zee is lang, heel erg lang. Het heeft namelijk een lengte van meer dan 4 kilometer. Dit strand is middels vier duinopgangen te bereiken. Op het strand zijn twee strandpaviljoens aanwezig luisterend naar namen Paal6 en Zee van Tijd. Op een zomerse hete dag verzamelen de meeste strandgasten zich rondom de strandpaviljoens.

Keukenbrigade

Dat is natuurlijk wel logisch. Vroegen waren strandpaviljoens krakkemikkige gebouwen waar als je geluk had nog een verdwaalde toiletpot en frituurpan was te vinden. Tegenwoordig werkt dat heel anders. Nu zijn er strandpaviljoens waar een heuse keukenbrigade de lekkerste spijzen in elkaar zet en waar je dus heerlijk kunt eten en drinken. In de strandpaviljoens van Julianadorp aan Zee is dat ook het geval.

Schepjes en emmertjes

Op het terras van een strandpaviljoen bivakkeren, is sowieso een voorrecht. Onder het genot van een hapje en drankje heb je natuurlijk een fantastisch uitzicht. Op zomerse dagen voltrekt het strandleven zich recht onder je ogen: kinderen zijn met schepjes en emmertjes in de weer en proberen diepe kuilen te graven of zandkastelen te bouwen. Volwassen mensen liggen achter hun windschermen lekker bruin te bakken in de zon en zoeken af en toe verkoeling in het koude Noordzeewater.

Zeehonden

In de overige jaargetijden is het ook een feest om in een strandpaviljoen te bivakkeren. Dat is dan bijvoorbeeld een uitgelezen kans om van de natuur te genieten. Met een beetje geluk kun je dan zelfs zeehonden spotten. Zeehonden komen voornamelijk voor in de Waddenzee en de Zeeuwse Delta’s, maar ze zijn verder langs de gehele Nederlandse kust waar te nemen! Ook voor de kust van Julianadorp aan Zee! Een onvergetelijke ervaring!

Vakantieparken

Julianadorp aan Zee is gelukkig gezegend met fantastische vakantieparken waar je heerlijk kunt recreëren.