De meest luxe strandslaaphuisjes van Nederland: Julianadorp!

In Julianadorp aan Zee bevinden zich de allermooiste én meest luxe strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes van heel Nederland. Maar liefst negentig strandhuisjes zijn opgetrokken op het strand van dit Noord-Hollandse kustplaatsje. Het Landal Beach Resort Oogduyne is de verhuurder van de strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee.

Snel boeken 

De verhuur van de strandhuisjes verloopt zeer goed. In april worden de strandhuisjes op het strand van Julianadorp aan Zee gezet en in november worden de vakantiehuisjes weer van het strand verwijderd. Als je een strandhuisje wil boeken, moet je er razendsnel bij zijn. Voor de maanden juni, juli en augustus zijn de strandhuisjes namelijk heel snel volgeboekt. In het voor- en najaar daarentegen zijn er meer mogelijkheden. Het voordeel van deze periodes is bovendien dat de huurprijzen veel lager zijn!

353 kilometer

De vaderlandse Noordzeekust heeft een lengte van 353 kilometer. Op tal van plekken langs deze kust staan tegenwoordig strandslaaphuisjes. De strandslaaphuisjes die echter op het strand van Julianadorp aan Zee staan, zijn uniek. Wat onder andere opvalt is dat ze heel erg luxe zijn. Alles is goed geregeld zoals gratis wifi, een moderne keuken, een broodjesservice, et cetera.

Omgeving

Buiten de luxe die de strandslaaphuisjes te bieden hebben, is ook de omgeving waarin de huisjes bivakkeren fenomenaal. Het strand is superschoon en lekker breed. Daarnaast wordt het strand geflankeerd door enorme duinen. Prachtig! En er is nog een groot voordeel van de strandslaaphuisjes van Julianadorp aan Zee. Ze staan in een provincie waar de stranden nog niet overvol zijn op fraaie zomerse dagen. Ga maar eens op het strand kijken van Zandvoort, Scheveningen, Katwijk of Noordwijk als de mussen van het dak vallen van de hitte, gedurende zomerse dagen. Het ziet er dan zwart van de mensen! Het verschil met Julianadorp aan Zee is dan groot, daar heerst een aangename rust!