De kerstarrangementen van Julianadorp aan Zee!

Als je de kerstdagen in één van de vakantieparken van Julianadorp aan Zee wil doorbrengen, zijn er verschillende soorten van accommodaties waar je voor kunt kiezen. Je kunt een vakantiehuisje of vakantieappartement huren. Daarnaast kun je als extra optie ook voor een kerstarrangement kiezen. Daardoor heb je recht op veel extra’s. Zo staat in het parkrestaurant een heerlijk kerstdiner voor je klaar en hoef je dus zelf niet te gaan koken. Uiteraard is het een groot feest om gedurende Kerstmis aan de Noordzeekust te bivakkeren. Zeker als de weergoden ervoor kiezen om het Nederlandse landschap te trakteren op een tapijtje van witte sneeuw. Het geeft een bijzondere sfeer om op het strand te zijn als het daar heeft gesneeuwd.

Kerstmarkt

Julianadorp aan Zee is ook een mooie uitvalsbasis om verschillende kerstmarkten te gaan bezoeken. De grootste stad die in de buurt van Julianadorp aan Zee ligt, is de marinestad Den Helder. Julianadorp aan Zee valt zelfs onder de gemeente Den Helder. Ieder jaar wordt er in Den Helder een grote kerstmarkt georganiseerd die het bezoeken meer dan waard is.

Woningboulevard

In Nederland is het de traditie om op eerste kerstdag fijn met de familie te gaan eten en samen te zijn. Op de tweede kerstdag gaat men vaak naar een woningboulevard om daar inspiratie op te doen voor een nieuwe keuken of bankstel. Vanuit Julianadorp aan Zee kun je dan het beste naar Alkmaar togen. Deze nationale kaasstad is in het bezit van verschillende woningboulevards waar je urenlang kunt rondslenteren!