De aantrekkelijke kerstarrangementen van Julianadorp!

Eén jaar telt uiteraard 365 dagen. Heel veel van deze dagen verlopen routinematig. Maar er zitten ook dagen tussen die speciaal zijn. Die bijzonder zijn. De feestdagen zijn daar een voorbeeld van. De koning der feestdagen vormen voor de meeste mensen de kerstdagen. Heerlijk bij het knapperend haardvuurtje zitten en aan elkaar cadeautjes geven. Onderwijl buiten de sneeuwpop met zijn oranje wortelneus toekijkt. Want dat is de absolute kers op de taart; een witte kers(t).

Vakantieparken

Uiteraard vieren heel veel Nederlanders Kerst thuis. Maar het kan ook heel erg aantrekkelijk zijn om de Kerst een keertje buiten de deur te vieren. Aan de Noordzeekust bijvoorbeeld. Vanzelfsprekend telt de vaderlandse kust tientallen badplaatsen. Eén van mooiste is echter Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee ressorteert onder de gemeente Den Helder en ligt op steenworp afstand van deze nationale marinestad. Het is een badplaats waar heel veel vakantieparken zijn opgetrokken. Tijdens de kerstdagen wordt er door deze vakantieparken heel veel gestunt met aantrekkelijke kerstarrangementen.

Strandwandelingen

Een kerstarrangement herbergt heel veel voordelen. Zo kun je dan aanschuiven bij het kerstdiner dat voor je klaarstaat in het parkrestaurant. Uiteraard zijn tijdens de Kerstmis de vakantieparken mooi versierd met kerstbomen, kerstverlichting en kerststalletjes. Een nadeel van de kerst is uiteraard dat je geneigd bent om veel te veel te eten. Het eten is allemaal zo lekker. Voordat je het weet eet en drink je veel te veel. Het voordeel van een vakantie aan de Noordzeekust is uiteraard dat er een gelegenheid is om lange strandwandelingen te maken waardoor de pondjes er weer vanaf vliegen!