De 8 vakantieparken van Julianadorp!

In Julianadorp zijn maar liefst 8 vakantieparken opgetrokken. Landal Beach Resort Ooghduyne, Bungalowpark Strandslag Julianadorp, Villaparc Duynopgangh en Resort Duynzicht zijn daar 4 voorbeelden van. Er zijn maar weinig plaatsen in Nederland waar zoveel vakantieparken zijn als in Julianadorp. Het dorpje kan derhalve heel veel toeristen ontvangen. Jaarlijks vinden er dan ook meer dan één miljoen overnachtingen plaats. Naast Nederlanders weten ook veel Duitsers het prachtige kustplaatsje te vinden. Sommige vakantieparken zijn uitgerust met alle denkbare faciliteiten, andere parken daarentegen zijn juist heel rustig en sober. Het gedeelte van Julianadorp waar de vakantieparken liggen, heeft in de loop van de tijd een eigen naam gekregen: Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee ligt tegen de duinen aan, op steenworp afstand van de Noordzee.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne heeft 284 vakantievilla’s, 50 vakantieappartementen en 66 strandhuisjes. Van de vakantievilla’s bestaan 5 verschillende typen op het park: vrijstaande villa (4 personen), vrijstaande villa (6 personen), vrijstaande villa (8 personen), vrijstaande villa (10 personen) en 2-onder-1-kap villa (6 personen). Het park beschikt verder over 2 verschillende typen vakantieappartementen: 2-kamerappartementen en 4-kamerappartementen. Bovendien bezit het park 90 fantastische strandhuisjes op het Noordzeestrand van Julianadorp aan Zee.

Bungalowpark Strandslag Julianadorp

Bungalowpark Strandslag Julianadorp heeft 300 vakantiebungalows en 50 vakantieappartementen. Van de vakantiebungalows bestaan 5 verschillende typen op het park: zeester 4 (vier personen), strandparel 4 (vier personen), strandparel 6 (zes personen), albatros 5 (vijf personen) en albatros 6 (zes personen). Het park beschikt verder over 2 verschillende typen vakantieappartementen: 2-kamerappartementen en 3-kamerappartementen.

Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh heeft 50 vakantievilla’s

Resort Duynzicht

Resort Duynzicht heeft 33 vakantievilla’s.