Dag van de Arbeid vieren in Julianadorp aan Zee!

Ieder jaar wordt op 1 mei in veel landen de Dag van de Arbeid gevierd. Nederland is een van de weinige Europese landen waar De Dag van de Arbeid geen officiële feestdag is. De Dag van de Arbeid is wel een officiële feestdag in alle Duitse deelstaten. Het leeuwendeel van de Duitsers heeft dan ook vrij ten tijde van de Dag van de Arbeid.

 

Dag van de Arbeid Julianadorp aan Zee

 

Vakantie naar Nederland

Soms valt 1 mei op een maandag of vrijdag. Dan ontstaat er een mooie situatie. Want met de zaterdag en zondag inbegrepen, zijn er dan drie vrije dagen! Veel Duitsers besluiten dan om een korte vakantie te gaan vieren. Een vakantie naar Nederland is dan helemaal geen verkeerde keuze.

Nederlandse kust

De kust is de meest geliefde Nederlandse regio om te vakantie te vieren. Vrijwel de gehele Nederlandse kust is beschermd natuurgebied. Er mag dus niet gebouwd worden. Dat is uiteraard goed nieuws voor mensen die van de ongerepte natuur houden. Het kustlandschap heeft een rijke flora en fauna. Er groeien planten en leven dieren die verder nergens anders in Nederland voorkomen. Het is een feest om langs de Nederlandse kust te fietsen of wandelen.

Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee is een van de aantrekkelijkste badplaatsen van de Nederlandse kust. Alle vakantieparken van Julianadorp aan Zee liggen op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Daar kun je dus gemakkelijk naartoe wandelen. Op het strand van Julianadorp aan Zee staan negentig zogenaamde strandhuisjes. Overnachten in een strandhuisje sorteert de ultieme vakantie-ervaring! Dichter bij de natuur kun je namelijk niet komen!