Bolderkarverhuur in Julianadorp!

Bij een echte strandvakantie in Julianadorp aan Zee hoort natuurlijk een bolderkar oftewel bolderwagen. De bolderkar is namelijk het ultieme vervoermiddel voor kleine kinderen. Bij het Landal Beach Resort Oogduyne en Roompot Strandslag Juliana is het mogelijk om een bolderkar te huren.

Veel spulletjes

Als bij het krieken van een zonnige dag in Julianadorp aan Zee de familie zich opmaakt voor een nieuwe dag aan het strand, kan de bolderwagen worden ‘geladen’. Als je namelijk met jonge kinderen naar het strand gaat, worden doorgaans veel spulletjes meegenomen zoals visnetjes, schepjes, emmertjes, parasols, strandhanddoeken, flesjes zonnebrand, luchtbedden, flesjes limonade, blikjes bier, hoedjes, zonnebrillen, koelboxen, strandstoeltjes, windschermen, badmintonrackets, vliegers, voetballen, frisbees, thermosflessen, et cetera.

Steenworp afstand 

Het leeuwendeel van de vakantieaccommodaties in Julianadorp aan Zee ligt op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Je kunt er dus gewoon naartoe lopen. Het is dan wel handig als je bovengenoemde strandspulletjes én de kids mee kunt nemen in een bolderkar.

Uniek

Het strandleven is uniek en nergens mee te vergelijken. Als kinderen het zand van het strand zien worden ze helemaal blij. Ze willen dan kuilen graven en zandkastelen bouwen. Hun ouders kunnen onderwijl genieten van de zon en Noordzee. Op het strand van Julianadorp aan Zee zijn daarnaast twee strandpaviljoens opgetrokken. Op het moment dat je trek of honger krijgt kun je aanschuiven in de strandpaviljoens waar je je honger kunt stillen en je dorst kunt laven.

Gevaarlijk

Zwemmen in de Noordzee kan helaas ook gevaarlijk zijn. Zo kunnen er in de buurt van de strekdammen gevaarlijke stromingen ontstaan. Gelukkig waken in Julianadorp aan Zee tijdens het seizoen de strandwachten over de veiligheid van de badgasten!