Bolderkar of bolderwagen huren in Julianadorp!

Bij het ultieme strandvakantiegevoel in Julianadorp aan Zee mag natuurlijk een bolderkar oftewel bolderwagen niet ontbreken! Om strandspulletjes én kinderen mee te vervoeren is de bolderkar namelijk uitermate geschikt. In Julianadorp aan Zee kun je bolderkarren huren bij het Landal Beach Resort Oogduyne en Roompot Strandslag Juliana. Dit zijn twee grote vakantieparken in het Noord-Hollandse kustplaatsje.

Typische dingetjes

Als er zich een mooie, zonnige stranddag aanbiedt, moeten er veel typische dingetjes naar het strand gesleept worden zoals netjes om te vissen, zandschepjes, emmers, zonneschermen, badhanddoeken, zonnebrandcrèmeflesjes, luchtbedden, limonadeflesjes, bierblikjes, hoedjes, zonnebrillen, boxen die kunnen koelen, stoeltjes voor op het strand, windschermen, rackets en shuttles om te kunnen badmintonnen, vliegers, een voetbal om voetballen, frisbees, thermosflessen et cetera.

Niet zo ver van de Noordzeekust

Gelukkig liggen de vakantieaccommodaties in Julianadorp aan Zee niet zo ver van de Noordzeekust af. Het is maar een korte wandeling naar het strand toe. Uiteraard is het dan wel reuzehandig om de beschikking te hebben over een bolderkar om alle bovengenoemde spulletjes richting het strand te vervoeren.

Voor kinderen ideaal

Een dag op het strand is een geweldige ervaring die feitelijk nergens mee is te vergelijken valt. Met name kinderen vinden het geweldig om op het strand te bivakkeren. Zij willen dan diepe kuilen graven, zandkastelen bouwen en ‘zandkoekjes bakken’. Ook de ouders van de kids vermaken zich kostelijk op het strand. Zij kunnen lekker van de zon genieten en zoeken hun afkoeling in het Noordzeewater. Als je onverhoopt honger of trek krijgt op het strand van Julianadorp aan Zee, kun je jezelf wenden tot één van de twee strandpaviljoens. Tegenwoordig zijn strandpaviljoens geen veredelde cafetaria’s meer, maar worden er mooie maaltijden bereid.

Strekdammen

Als je in Noordzee gaat zwemmen bij Julianadorp aan Zee kan dat helaas ook gevaarlijk zijn. Met name rondom strekdammen kunnen verraderlijke stromingen aanwezig zijn. Maar gelukkig wordt er over de veiligheid van de badgasten gewaakt door de strandwachten die er gedurende het strandseizoen zijn gestationeerd.