Betaalbare recreatiewoningen kopen in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is een echte vakantiebestemming. Jaarlijks ontvangt het Noord-Hollandse strandplaatsje heel veel toeristen. Uit binnen- en buitenland. Met name onze oosterburen weten Julianadorp aan Zee feilloos te vinden. Gedurende het hoogseizoen stikt het er van de witte kentekenplaten. Al die toeristen zijn uiteraard op zoek naar een fraaie, betaalbare recreatiewoning. Die zijn er volop te huur op de verschillende vakantieparken die het kustplaatsje rijk is. Maar het is natuurlijk ook een optie om een vakantiehuisje of vakantieappartement te kopen in Julianadorp aan Zee.

Noordzee 

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt Julianadorp aan Zee aan zee, de Noordzee welteverstaan. De Noordzee is niet alleen voor mensen een geweldige plaats om te recreëren, het is ook de leefomgeving voor heel veel vormen van leven. Vissen bijvoorbeeld. Eén van de vissen die zich onder andere in de Noordzee laat zien, is de geep.

Geep

Het eerst wat opvalt als je oog in oog komt te staan met de geep, zijn diens lange kaken. Daarnaast heeft zijn rugvis ook een opvallende positie. Deze zit namelijk heel erg dicht bij de staart. Wat verder opvalt, is het feit dat de geep heel erg snel groeit. Een lengte van 25 centimeter kan al worden bereikt binnen 1 jaar. De geep is een echte roofvis, waarbij jonge kabeljauwachtigen en haringen op zijn menu staan. Om deze prooivissen te pakken, maken ze gebruik van hun lange snavel. Soms worden prooivissen er zelfs mee gespietst. Duitse en Deense beroepsvissers zijn dol op de geep. Zij vangen dan ook heel veel geep uit de Noordzee. Daarnaast is de geep ook een populaire vis bij de zeesportvissers.