Beschikbaarheid en prijzen vakantieappartementen Julianadorp!

De beschikbaarheid en prijzen van de vakantieappartementen in Julianadorp aan Zee zijn te vinden op de websites van het Landal Beach Resort Oogduyne en het Roompot Strandslag Juliana. Dit zijn twee grote vakantieparken in Julianadorp aan Zee waar ook appartementen zijn te boeken. In totaal zijn er in het populaire Noord-Hollandse kustplaatsje meer dan honderd vakantieappartementen te huur.

Voordelen van een vakantieappartement

Als je tijdens je vakantie in Julianadorp aan Zee voor een appartement kiest heeft dat een paar flinke voordelen. De belangrijkste is de prijs. Een vakantiehuisje of een strandhuisje zijn namelijk veel duurder om te huren dan een appartement. Een ander groot voordeel is de locatie. De vakantieappartementen liggen in Julianadorp aan Zee op steenworp afstand van de Noordzeekust. Binnen een paar minuten ben je op het strand. Het moet wel gezegd worden dat het leeuwendeel van de vakantiehuisjes in Julianadorp aan Zee ook niet ver van het strand afliggen.

Mooiste strand van Nederland

Het strand van Julianadorp aan Zee is uniek! En wel om verschillende redenen. Op de eerste plaats is het een heel lang en groot strand. Het heeft namelijk een lengte van maar liefst 4 kilometer. Je vindt er de mensen gewoon niet meer terug. Op de tweede plaats is het een heel erg schoon strand. Het is één van de schoonste stranden van heel Nederland. Op de derde plaats is het een strand waar heel vaak de zon schijnt. Julianadorp staat namelijk bekend als de plaats in de Nederland die het meest aantal zonuren per jaar ontvangt. Op de vierde plaats regent het niet zo veel op het strand van Julianadorp aan Zee, want het kustplaatsje staat ook te boek als de plaats waar op jaarbasis de minste regen valt van heel Nederland!