Bakkers in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is in het bezit van maar liefst acht vakantieparken. De duizenden mensen die op deze vakantieparken logeren kunnen uiteraard niet alleen van de liefde leven, zij zullen zo nu en dan ook moeten eten. Brood bijvoorbeeld. Sommige vakantieparken in Julianadorp aan Zee zijn in het bezit van supermarkten waar uiteraard ook vers brood is te verkrijgen. Doordat Julianadorp aan Zee ook veelvuldig wordt bezocht door onze oosterburen zijn daar ook typische Duitse broodproducten te verkrijgen zoals de overheerlijke en knapperige kaiserbroodjes. Een beetje jam erop en smullen maar!

Winkelcentra

Naast de supermarkten op de vakantieparken zijn er in het Noord-Hollandse kustplaatsje maar liefst drie verschillende winkelcentra aanwezig: Winkelcentrum de Riepel, Winkelcentrum Dorperweerth en Winkelcentrum Loopuytpark. Op deze winkelcentra zijn vier verschillende supermarkten aanwezig: Aldi, Lidl, Deen en Vomar. Albert Heijns of Jumbo’s zul je er (nog) niet vinden. Uiteraard hebben de supermarkten grote broodafdelingen waar talloze broodsoorten zijn te verkrijgen.

Warme bakkers

Naast de supermarkten zijn er ook (warme) bakkers op de winkelcentra van Julianadorp aan Zee gevestigd. Het brood dat je bij deze bakkers kunt kopen is uiteraard nog lekkerder dan het brood dat je bij de supermarkten kunt verkrijgen.

Markten

Tot slot wordt er iedere week nog een markt georganiseerd in Julianadorp aan Zee. Op deze markt is het natuurlijk lekker rondstruinen en valt de geur van vers brood op te snuiven. Naast brood zijn er uiteraard nog veel meer eetbare producten op de markt te verkrijgen zoals vlees, vis, kaas en nootjes. De markt is iedere donderdag te vinden bij het winkelcentrum Dorperweert van 10.00 tot 16.00 uur.