Allerheiligen vieren in Julianadorp aan Zee

Ieder jaar wordt op 1 november door katholieken Allerheiligen gevierd. Op Allerheiligen worden alle heiligen en martelaren herdacht. Allerheiligen is geen nationale feestdag in Nederland, maar wel in vijf Duitse Deelstaten (Baden-Württemberg, Beieren, Noordrijn-Westfalen, Rijnland-Palts en Saarland). Tijdens nationale feestdagen hoeft het leeuwendeel van de mensen niet te werken en kan derhalve een leuk uitstapje plannen. Duitsers zouden kunnen overwegen om een bezoek aan Nederland te brengen!

 

Allerheiligen Julianadorp aan Zee

 

Nederlandse kust

De grootste Nederlandse attractie vormt de Noordzeekust. De Nederlandse kust is een gebied waar het echt genieten is en gratis toegankelijk. Mensen met honden mogen bovendien hun trouwe viervoeter mee naar het strand nemen. Tijdens de zomermaanden is het wel verplicht om de hond aan de lijn te houden. Gedurende de overige seizoenen mag de hond los over het strand rennen. In Nederland is het ook toegestaan om met paarden op het strand te gaan rijden. Paarden vinden het geweldig om over het strand te lopen.

Julianadorp aan Zee

Julianadorp aan Zee is een van de Nederlandse badplaatsen. Julianadorp aan Zee is een van meest noordelijk gelegen Nederlandse kustplaatsen. Het ligt in een gebied dat bekend staat als de Kop van Noord-Holland. De Kop van Noord-Holland kent een uniek landschap. Enerzijds bloembollenvelden en anderzijds het kustlandschap met diens duinen, stranden en Noordzee. Op het moment dat de bloembollen in bloei staan, verkeer je in een surrealistische en betoverde omgeving. Julianadorp aan Zee heeft door diens acht verschillende vakantieparken de capaciteit om jaarlijks heel veel toeristen te kunnen ontvangen.