Activiteiten in Julianadorp!

Julianadorp aan Zee is een fantastische vakantiebestemming! Een vakantiebestemming waar volop activiteiten zijn te ontplooien. De allergrootste magneet op bezoekers en toeristen van Julianadorp aan Zee is uiteraard het kustlandschap. Vrijwel iedereen voelt zich enorm aangetrokken door de duinen, het strand en de Noordzee. In de zomer voltrekt zich op het 4 kilometerlange strand van het Noord-Hollandse kustplaatsje dan ook het echte strandleven met spelende kinderen en zonnende ouders! Op het strand van Julianadorp aan Zee staan de beroemde strandhuisjes.

Sportieve activiteiten

Maar naast het strandleven zijn er in Julianadorp aan Zee tal van andere (sportieve) activiteiten te ontplooien! Zo kun je in Julianadorp aan Zee en diens directe omgeving gaan blokarten, deltavliegen, fietsen, flyboarden, golfen, golfsurfen, kanoën, kitesurfen, paardrijden, supboarden, tennissen, vliegeren, vogelspotten, wadlopen, wakeboarden, waterskiën, windsurfen, zeevissen, zeilen of zwemmen.

Natuur en cultuur

Voor mensen die wat minder sportief zijn aangelegd, blijven er voldoende andere interessante activiteiten over zoals het bezoeken van Attractiepark De Goudvis in Sint Maartenszee, Alkmaar, het Amstelmeer, Anna Paulowna, de bloembollenvelden in het voorjaar, Breezand, de imposante bunkers uit de Tweede Wereldoorlog in de duinen van Julianadorp aan Zee, Callantsoog, Camperduin, De Helderse Vallei in Den Helder, De Kerf in de duinen van Schoorl, De KlimVallei in Den Helder, De Putten in Petten, Den Helder, Den Oever, Enkhuizen, Fort Kijkduin in Huisduinen, Groot Keeten, Helderse Duinen in Den Helder, Het Klimduin in Schoorl, Het Wildrijk in Sint Maartenszee, De Hondsbossche Zeewering in Petten, Hoorn, Hippolytushoef, Kolhorn, Landgoed Hoenderdaell in Anna Paulowna, Lange Jaap, Mariëndal, Marinemuseum, Medemblik, Noordhollands Duinreservaat, Petten, het Reddingsmuseum in Den Helder, Schagen, Schoorl, Sint Maartenzee, Texel, Vliegveld de Kooy in Den Helder, het voormalige Waddeneiland Wieringen en het Zwanenwater in Callantsoog.