header image
 

Vakantieparken Zuid-Holland

De provincie Zuid-Holland is een Nederlandse provincie die aan de Noordzee grenst. De beroemdste Nederlandse badplaats ligt aan de kust van Zuid-Holland en luistert naar de naam Scheveningen. Scheveningen ressorteert onder de gemeente Den Haag. In Den Haag zetelen de regering en parlement van Nederland. Aan de kust van Zuid-Holland zijn fantastische vakantieparken opgetrokken. Sommige van deze vakantieparken verhuren ook vakantiewoningen op het strand, de zogenaamde strandhuisjes. Strandhuisjes zijn in Nederland enorm populair. Op de Nederlandse stranden staan ondertussen meer dan 600 verschillende strandhuisjes. Het behoeft nauwelijks betoog dat een feest in om in zo’n strandhuisje vakantie te vieren!

Beach Villa’s Hoek van Holland (Hoek van Holland). 84 strandhuisjes. Gelegen op het strand. Bagageservice vanaf de receptie.

Meer informatie en boeken

Strand Resort Ouddorp Duin (Ouddorp Duin). 208 moderne villa’s in een duinlandschap. Indoorspeelplaats met binnenterras. Nieuw vanaf 3 juli 2017: restaurant en overdekt zwembad.

Meer informatie en boeken

Dunimar (Noordwijkerhout). 90 geschakelde bungalows. Dichtbij het Noordwijkerstrand. Grenzend aan natuurgebied de Amsterdamse Waterleidingsduinen.

Meer informatie en boeken

De Reeuwijkse Plassen (Noordwijkerhout). 145 moderne waterwoningen. Overdekt zwembad. Natuurspeeleiland

Meer informatie en boeken