header image
 

Vakantieparken Zeeland

De provincie Zeeland is een fantastische regio van Nederland om vakantie aan zee te vieren. Direct aan de kust bevinden zich verschillende schitterende vakantieparken. Zeeland staat bekend om diens mooie stranden en betoverende duinen. Als je een liefhebber bent van rust, wandelen en fietsen kun je met een gerust hart naar Zeeland  togen. Zeeland is een dunbevolkte provincie, er wonen een kleine 400.000 mensen. Naast de overweldigende natuur, heeft Zeeland ook veel op cultuur te bieden. Zo is het zeer de moeite waard om de pittoreske dorpen en steden als Middelburg, Vlissingen, Zierikzee, Domburg en Veere te bezoeken. Met name Veere is een lust voor het oog. In dit dorp lijkt de tijd eeuwen te hebben stilgestaan.

Duinpark ’t Hof van Haamstede (Burgh-Haamstede). 95 vrijstaande bungalows. Openluchtzwembad (mei t/m augustus). Gelegen aan natuurgebied De Zeepeduinen.

Meer informatie en boeken

Port Greve (Brouwershaven). 575 bungalows en appartementen. Overdekt zwembad met glijbaan. Diverse binnen- en buitenfaciliteiten.

Meer informatie en boeken 

Résidence ’t Hof van Haamstede (Burgh-Haamstede). 8 Heerenhuisappartementen en 24 hoevewoningen. Gratis wellnessruimte. Strand op circa 2,5 kilometer afstand.

Meer informatie en boeken

Resort Haamstede (Burgh-Haamstede). 148 moderne, royale bungalows. Circa 3 kilometer van het strand. Autovrij park met een rustig familiekarakter.

Meer informatie en boeken

Strand Resort Nieuwvliet-Bad (Nieuwvliet). 193 royale woningen in typische Zeeuwse stijl. Overdekt zwembad met peuterbad. Strand op circa 1 kilometer afstand.

Meer informatie en boeken

Villapark Livingstone (Burgh-Haamstede). 120 merendeel vernieuwde, vrijstaande villa’s. Strand op circa 2,5 kilometer afstand. Visvijver.

Meer informatie en boeken