header image
 

Vakantieparken België

België is een fantastisch land om op vakantie te gaan. Het land heeft een schitterende natuur met daarin prachtige dorpjes en steden. Het mooiste natuurgebied van België vormen de Ardennen. De Ardennen zijn een heuvelachtig gebied met veel bossen. De hoogste heuvel in het gebied meet 694 meter. Leuven, Antwerpen, Brugge en Brussel zijn steden die je beslist moet bezoeken als je in België op vakantie gaat. In België zijn verschillende vakantieparken waar je alle denkbare accommodaties kunt boeken.

 

 

Mooi Zutendaal

Mooi Zutendaal

Mooi Zutendaal (Zutendaal; Vlaanderen; België). 225 (wellness)villa’s, bungalows en chalets. Grenzend aan Nationaal Park Hoge Kempen. Overdekt zwembad en openluchtzwembad.

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

 

Village l’Eau d’Heure

Village l’Eau d’Heure

Village l’Eau d’Heure (Froidchapelle; Wallonië; België). 222 bungalows. Overdekt zwembad (tegen sterk gereduceerd tarief) en wellnessruimte. Direct aan recreatiemeer Lac de la Plate Taille.

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

Village les Gottales

Village les Gottales

Village les Gottales (Trois-Ponts; Ardennen; België). 41 bungalows. Op de top van de Mont St. Jacques (450 meter). Rustig park met volop uitstapjes in de omgeving.

Meer informatie en boeken