header image
 

Strandhuisjes

Op het strand van Julianadorp aan Zee kun je slapen in strandhuisjes. Strandhuisjes worden ook wel strandslaaphuisjes genoemd. Ook op de stranden van Wijk aan Zee, Kijkduin, Hoek van Holland, Ouddorp, Kamperland, Vlissingen en Cadzand-Bad staan strandhuisjes. 

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee

Op het brede en lange strand van Julianadorp aan Zee staan prachtige strandhuisjes. Julianadorp aan Zee ligt in de provincie Noord-Holland. De strandhuisjes zijn van 1 type (Beach House 4-6). De vakantiehuisjes horen bij Roompot Vakantiehuisjes Julianadorp. 

Strandhuisjes Wijk aan Zee

Wijk aan Zee heeft het breedste strand van Nederland. Wijk aan Zee ligt in de provincie Noord-Holland. Op dit strand staan 3 typen strandhuisjes (Beach House Dune 4, Beach House Sea 4A en Beach House Sea 4B). De strandhuisjes horen bij Roompot Strandhuisjes Wijk aan Zee. 

Strandhuisjes Kijkduin

Kijkduin is een rustige badplaats met een mooi strand. Kijkduin ligt in de provincie Zuid-Holland. Op dit strand kun je overnachten in 3 typen strandhuisjes (Kijkduin Strandhuisjes 4, Haagse Strandhuisjes 4 en Haagse Strandhuisjes 5). Roompot Beach Houses Den Haag beheert de strandhuisjes van Kijkduin. 

Strandhuisjes Hoek van Holland

Het strand van Hoek van Holland is groot en schoon. Hoek van Holland valt onder de provincie Zuid-Holland. De strandhuisjes van Hoek van Holland zijn van 1 type (Beach Villa 4-6). Roompot Beach Villa’s Hoek van Holland is eigenaar van de strandhuisjes. 

Strandhuisjes Ouddorp

Op het mooie Grevelingenstrand van Ouddorp staan unieke strandhuisjes. Ouddorp ligt in de provincie Zuid-Holland. Je kunt slapen in 1 type strandhuisje (ECO Cottage 4). De strandhuisjes horen bij Roompot ECO Grevelingenstrand.

Strandhuisjes Kamperland

Op het prachtige strand van de Westerschelde van Kamperland kun je slapen in strandhuisjes. Kamperland bevindt zich in de provincie Zeeland. Je hebt de keuze uit 3 typen strandhuisjes (Beach House 4, Beach House 6A en Beach House 6B). Roompot Beach Resort is eigenaar van de strandhuisjes. 

Strandhuisjes Vlissingen

Op het brede strand van Vlissingen staan fraaie strandhuisjes. Vlissingen is een historische stad in de provincie Zeeland. De strandhuisjes zijn van 1 type (Beach House 4-5). Roompot Noordzee Resort Vlissingen is de eigenaar van de strandhuisjes.

Strandhuisje Cadzand-Bad

Cadzand-Bad is de meest zuidelijke kustplaats van Nederland. Op het strand van Cadzand-Bad staan mooie strandhuisjes. De strandhuisjes zijn van 1 type (Strandhuisje 6). De strandhuisje maken onderdeel uit van Molecaten Park Hoogduin.