header image
 

Strandhuisjes Zuid-Holland

In verschillende badplaatsen van Zuid-Holland is het mogelijk om een strandhuisje te huren. Slapen in een vakantiehuisje op het Noordzeestrand is een unieke ervaring die nergens anders mee is te vergelijken.

hoek-van-hollandOp het strand van Hoek van Holland aan de kust van Zuid-Holland staan mooie strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Landal Beach Villa’s Hoek van Holland. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

strandhuisjes-Kijkduin-haags-4pOp het strand van Kijkduin aan de kust van Zuid-Holland staan prachtige strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot Vakantiepark Kijkduin. Het type Den Haag biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

strandhuisjes-Kijkduin-haags-5pOp het strand van Kijkduin aan de kust van Zuid-Holland staan prachtige strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot Vakantiepark Kijkduin. Het type Den Haag biedt ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

strandhuisjes-KijkduinOp het strand van Kijkduin aan de kust van Zuid-Holland staan prachtige strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot Vakantiepark Kijkduin. Het type Den Haag biedt ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken