header image
 

Strandhuisjes Zeeland

In verschillende badplaatsen van Zeeland is het mogelijk om een strandhuisje/strandappartement te huren. Slapen in een vakantiehuisje op het Noordzeestrand of op het Grevelingenmeerstrand is een unieke ervaring die nergens anders mee is te vergelijken.

Op het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het eerste type biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het tweede type biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het derde type (XL) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Vlissingen aan de kust van Zeeland staan schitterende strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Strandpark Zeeland. De standhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Vlissingen aan de kust van Zeeland staan schitterende strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Lago  Noordzee Resort Vlissingen . De standhuisjes bieden ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Cadzand-Bad aan de kust van Zeeland staan geweldige strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Molecaten Park Hoogduin. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

Op het strand van Ouddorp aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan superluxe strandhuisjes (7 typen). De strandhuisjes behoren tot het Punt-West Hotel & Beachresort. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 2-8 personen.

Meer informatie en boeken