header image
 

Strandhuisjes Zeeland

In verschillende badplaatsen van Zeeland is het mogelijk om een strandhuisje/strandappartement te huren. Slapen in een vakantiehuisje op het Noordzeestrand of op het Grevelingenmeerstrand is een unieke ervaring die nergens anders mee is te vergelijken.

Strandhuisjes Kamperland 2-4pOp het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het eerste type biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

Strandhuisjes Kamperland 2-6pOp het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het tweede type biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

Strandhuisjes Kamperland 2-6p XLOp het strand van Kamperland aan de kust van Zeeland staan fraaie strandhuisjes (3 typen). De strandhuisjes behoren tot het Roompot Beach Resort. Het derde type (XL) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

Op het strand van Vlissingen aan de kust van Zeeland staan schitterende strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Strandpark Zeeland. De standhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

Op het strand van Vlissingen aan de kust van Zeeland staan schitterende strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Lago  Noordzee Resort Vlissingen . De standhuisjes bieden ruimte aan maximaal 5 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

6-pers-strandhuisje-exterieur-1Op het strand van Cadzand-Bad aan de kust van Zeeland staan geweldige strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Molecaten Park Hoogduin. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

uitzicht-villasOp het strand van Ouddorp aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan superluxe strandhuisjes (7 typen). De strandhuisjes behoren tot het Punt-West Hotel & Beachresort. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 2-8 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

pve_02_39796_4_3_62925_jpgOp het strand van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan unieke strandappartementen (3 typen). De strandappartementen behoren tot het Landal Port Greve. Het eerste type strandappartement (4SG) biedt ruimte aan maximaal 4 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

pve_02_39804_540x405-6Op het strand van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan unieke strandappartementen (3 typen). De strandappartementen behoren tot het Landal Port Greve. Het tweede type strandappartement (6SA) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

imagesOp het strand van Brouwershaven aan het Grevelingenmeer in Zeeland staan unieke strandappartementen (3 typen). De strandappartementen behoren tot het Landal Port Greve. Het derde type strandappartement (6SB) biedt ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken