header image
 

Strandhuisjes Noord-Holland

In verschillende badplaatsen van Noord-Holland is het mogelijk om een strandhuisje/duinhuisje/strandappartement te huren. Slapen in een vakantiehuisje op het Noordzeestrand of in de duinen is een unieke ervaring die nergens anders mee is te vergelijken.

Strandhuisjes Julianadorp aan Zee 2-6pOp het strand van Julianadorp aan Zee aan de kust van Noord-Holland staan luxe strandhuisjes. De strandhuisjes behoren tot het Landal Beach Resort Ooghduyne. De strandhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

duinhuisje-strand-bloemendaalIn de duinen van Bloemendaal aan Zee aan de kust van Noord-Holland staan chique duinhuisjes (6 typen). De duinhuisjes behoren tot het Sea Lodges Bloemendaal en liggen op steenworp afstand van het strand. De duinhuisjes bieden ruimte aan maximaal 6 personen.

Meer informatie en boeken

.

.

.

.

thOp het strand van Egmond aan Zee aan de kust van Noord-Holland staan prachtige strandappartementen (8 typen). De strandappartementen behoren tot De Graaf van Egmont. De strandappartementen bieden ruimte aan maximaal 2-8 personen.

Meer informatie en boeken