header image
 

Huis kopen in Julianadorp

Julianadorp is niet alleen een fantastische vakantiebestemming, het is ook een geweldige plek om permanent te wonen. Het toeristische deel van Julianadorp wordt aangeduid als Julianadorp aan Zee. Julianadorp is onderdeel van de gemeente Den Helder en telt ruim 13.000 inwoners. Als je in Julianadorp een huis wil kopen om er te gaan wonen, heb je uiteraard de keuze uit bestaande of nieuwe woningen. In Julianadorp worden regelmatig nieuwbouwprojecten voltooid waarbij prachtige huizen worden gerealiseerd.

Recreatiewoning kopen voor eigen gebruik

Sommige mensen wonen niet in Julianadorp, maar willen er wel graag een recreatiewoning hebben voor eigen gebruik. Het is uiteraard fantastisch om een vakantiehuisje aan de Nederlandse Noordzeekust te bezitten. Zo is het iedere dag van het jaar schitterend om een strandwandeling te maken. Lekker uitwaaien. En wat is het dan fijn om een eigen onderkomen in Julianadorp te hebben!

Recreatiewoning kopen voor verhuur

Ook vanuit een investeringsoogpunt is het heel interessant om een recreatiewoning in Julianadorp te kopen. Doordat de Nederlandse kust zo populair is, zal het geen moeite kosten om een vakantiehuisje in Julianadorp te verhuren! Vroeger ging het leeuwendeel van de Nederlandse toeristen op vakantie naar de Veluwe en Drenthe, maar dat is het laatste decennium volledig veranderd. De Nederlandse kust is nu de belangrijkste vakantiebestemming voor Nederlanders die binnen de landgrenzen blijven. De verwachting is bovendien dat dat de komende jaren verder zal toenemen. Tel daarbij op dat ook Duitsers de vaderlandse kust massaal hebben ontdekt. Waarschijnlijk zal de komende jaren de vraag naar recreatiewoningen voor verhuur in Julianadorp het aanbod gaan overstijgen.

Warnars Makelaardij

Als je een (vakantie)huis in Julianadorp wil kopen, is het verstandig om een woningexpert in de arm te nemen. Gelukkig bevindt zich in Julianadorp Warnars Makelaardij. Bij dit makelaarskantoor zijn professionals werkzaam zijn die je prima begeleiden bij de koop, verkoop en eventuele verhuur van (vakantie)huizen in Julianadorp.

 

Warnars Makelaardij

De makelaars van Warnars Makelaardij hebben heel veel kennis over de woningmarkt van Julianadorp en kunnen je prima adviseren en begeleiden bij de aankoop en verkoop van een (vakantie)huis in Julianadorp. Voor meer informatie over de diensten van Warnars Makelaardij bezoek hun website.

Warnars Makelaardij
Schoolweg 12
1787 AW Julianadorp