header image
 

Hotels

le-maire-guest-house

Le Maire Guest House is een prachtig hotel/pension in Julianadorp aan Zee. Je hebt hier beschikking over gratis WiFi en is een gezellige bar aanwezig. Je auto kun je parkeren op de priveparkeerplaats van het hotel/pension. Als het mooi weer is in de zomer kun je gebruik maken van de barbecue. Le Maire Guest House is verder een diervriendelijk hotel/pension.

Meer Informatie & boeken

 

 

grand-hotel-beatrix

De eerstvolgende kustplaats ten noorden van Julianadorp aan Zee is Huisduinen. De afstand tussen beide badplaatsen is maar een paar kilometer. In Huisduinen kun je overnachten in hotel Grand Hotel Beatrix.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

the-baron-crown

De eerstvolgende kustplaats ten noorden van Julianadorp aan Zee is Huisduinen. De afstand tussen beide badplaatsen is maar een paar kilometer. In Huisduinen kun je overnachten in hotel The Baron Crown.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

 

hotel-wienerhof

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Wienerhof.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

hotel-den-helder

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Den Helder.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

hotel-cafe-woud

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Cafe Woud.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in het Forest Hotel.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

hotel-lands-end

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Lands End.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

hotel-cape-horn2

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Cape Horn.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

hotel-hetzwaantje

Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee bevindt zich de gezellige badplaats Callantsoog. In Callantsoog kun je overnachten in het splinternieuwe Hotel het Zwaantje.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

 

fletcher-badhotel-callantsoog

Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee bevindt zich de gezellige badplaats Callantsoog. In Callantsoog kun je overnachten in het indrukwekkende Fletcher Badhotel Callantsoog.

Meer Informatie & boeken

 

 

 

 

 

strandhotel-de-horn

Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee bevindt zich de gezellige badplaats Callantsoog. In Callantsoog kun je overnachten in het sfeervolle Strandhotel de Horn.

Meer Informatie & boeken