header image
 

Hotels

De eerstvolgende kustplaats ten noorden van Julianadorp aan Zee is Huisduinen. De afstand tussen beide badplaatsen is maar een paar kilometer. In Huisduinen kun je overnachten in hotel Grand Hotel Beatrix.

Meer informatie & boeken

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Wienerhof.

Meer informatie & boeken

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in Hotel Den Helder.

Meer informatie & boeken

Op steenworp afstand ten noorden van Julianadorp aan Zee bevindt zich Den Helder. Julianadorp aan Zee behoort zelfs tot de gemeente Den Helder. In de marinestad van Nederland kun je overnachten in het Forest Hotel.

Meer informatie en boeken

Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee bevindt zich de gezellige badplaats Callantsoog. In Callantsoog kun je overnachten in het indrukwekkende Fletcher Badhotel Callantsoog.

Meer informatie & boeken

Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee bevindt zich de gezellige badplaats Callantsoog. In Callantsoog kun je overnachten in het sfeervolle Strandhotel De Horn.

Meer informatie & boeken