header image
 

Duinhuisjes

De duinhuisjes van Julianadorp aan Zee zijn prachtig. Zij bevinden zich midden in de duinen; op steenworp afstand van de Noordzee. Niet alleen in Julianadorp aan Zee kun je slapen in duinhuisjes. Dat kan ook in de duinen van Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, Callantsoog, Ameland, Nieuwvliet-Bad en Katwijk aan Zee.

Duinhuisjes Julianadorp aan Zee

Slapen in een duinhuisje in Julianadorp aan Zee is een geweldige ervaring. De duinen van deze Noord-Hollandse kustplaats zijn torenhoog en heel fraai. Op verschillende plekken in de duinen van Julianadorp aan Zee bevinden zich nog de bunkers van de Tweede Wereldoorlog. Door de duinen zijn ook wandel- en fietspaden aangelegd. 

Duinhuisjes Zandvoort

Overnachten in een duinhuisje in Zandvoort is een indrukwekkende belevenis. Zandvoort is na Scheveningen de bekendste badplaats van Nederland. Niet in de laatste plaats door de aanwezigheid van het racecircuit. Op dit circuit wordt ieder jaar een F1 race gehouden. Maar Zandvoort heeft veel te bieden. Zo kun je er fijn winkelen en heerlijk eten. 

Duinhuisjes Bloemendaal aan Zee

In de duinen van Bloemendaal aan Zee kun je slapen in prachtige duinhuisjes. Bloemendaal aan Zee is een chique badplaats met veel allure. In de strandpaviljoens van Bloemendaal aan Zee heb je een prachtig uitzicht over de Noordzee. Je kunt ook fijn wandelen op het strand of door de duinen.

Duinhuisjes Callantsoog

Callantsoog is één van de mooiste kustplaatsen van Noord-Holland. In Callantsoog kun je vakantie vieren in een duinhuisje. De duinstrook van Callantsoog is smal. Binnen een paar minuten sta je vanaf het centrum van Callantsoog op het strand. In het dorpje Schoorl is de situatie heel anders. Hier heeft de duinstrook een breedte van vijf kilometer. 

Duinhuisjes Ameland

Ameland is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Op dit Waddeneiland bevinden zich oneindig veel wandel- en fietspaden. Ameland is ook een belangrijke plek voor vogels. Zij vinden er rust, voedsel en mogelijkheden om te broeden. Op Ameland kun je slapen in duinhuisjes. Deze duinhuisjes zijn van alle gemakken voorzien.  

Duinhuisjes Nieuwvliet-Bad

Nieuwvliet-Bad ligt aan de kust van Zeeuws-Vlaanderen. Het is een prachtige badplaats waar je kunt overnachten in een duinhuisje. Zeeuws-Vlaanderen is in velerlei opzichten een uniek regio. Het landschap van Zeeuws-Vlaanderen wordt gedomineerd door duinen en dijken. Met als grootste attracties de het strand en de Noordzee. Zeeuws-Vlaanderen grenst aan België. Het is leuk om een dagtripje naar België te maken. 

Duinhuisjes Katwijk aan Zee

Katwijk aan Zee ligt aan de kust van Zuid-Holland. Katwijk aan Zee is een vissersplaatsje. Omdat Katwijk aan Zee niet over een eigen haven beschikt, is de Katwijkse vissersvloot afgemeerd in IJmuiden. Katwijk aan Zee beschikt over een prachtige boulevard met leuke winkeltjes. Op strand bevinden zich veel verschillende strandpaviljoens. In Katwijk aan Zee kun je ook overnachten in een duinhuisje.

Strand van Julianadorp aan Zee

Het strand van Julianadorp aan Zee is lang en breed. Op het strand staan verschillende strandpaviljoens waar je heerlijk kunt eten en drinken. Maar voor echte witte stranden moet je op Jamaica of Sint Maarten zijn.