header image
 

Duinhuisjes

Tegenwoordig zijn er in de duinen van Nederland betoverende duinhuisjes te huur. De duinhuisjes liggen allemaal op steenworp afstand van het Noordzeestrand. Het is uiteraard fantastisch om in een duinhuisje je vakantie te vieren! De duinhuisjes bevinden zich in de duinen van Julianadorp aan Zee, Zandvoort, Bloemendaal aan Zee, Egmond aan ZeeAmeland, Nieuwvliet-Bad en Katwijk aan Zee.

 

In de duinen van Zandvoort bevinden zich schitterende, gloednieuwe duinhuisjes (Sea Lodge Zandvoort). De duinhuisjes bevinden zich vlak in de buurt van het strand van de Noordzee. 

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Ameland bevinden zich indrukwekkende duinhuisjes (Sea Lodge Ameland). Deze duinhuisjes liggen op loopafstand van het Noordzeestrand.

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Nieuwvliet-Bad bevinden zich betoverende duinhuisjes (Beach Lodges). De duinhuisjes bevinden zich vlak in de buurt van het strand van de Noordzee.

Meer informatie en boeken

 

In de duinen van Katwijk aan Zee bevinden zich sfeervolle duinhuisjes. De duinhuisjes liggen op loopafstand van het Noordzeestrand.

Meer informatie en boeken