header image
 

Campings

Julianadorp aan Zee telt verschillende campings. Op deze campings kun je fijn kamperen. Op de campings kun je een tent opzetten. Daarnaast kun je er ook terecht met een caravan of camper. Ten zuiden van Julianadorp aan Zee liggen de badplaatsen Callantsoog en Sint Maartenszee. Ook in deze twee kustplaatsen bevinden zich mooie campings waar je kunt kamperen. 

Camping ’t Noorder Sandt

Camping ’t Noorder Sandt is een bijzonder fraaie camping in Julianadorp aan Zee. Het is een echte familiecamping die zeer kort bij het Noordzeestrand ligt. Het is ook een camping met fantastische faciliteiten waaronder een subtropisch zwembad. Verder zijn op het terrein een mini-manege en talloze andere voorzieningen aanwezig. Op Camping ’t Noorder Sandt zijn huisdieren van harte welkom, daarnaast bezit de camping een wifi-netwerk.

Camping ’t Noorder Sandt

Camping Tempelhof

Op steenworp afstand van Julianadorp aan Zee ligt de gezellige badplaats Callantsoog. Callantsoog is gezegend met een 5-sterren camping met alle denkbare voorzieningen. Zo is Camping Tempelhof in het bezit van een overdekt subtropisch zwembad, sporthal en fitnesszaal. Camping Tempelhof ligt op steenworp afstand van het Noordzeestrand van Callantsoog. Op het strand van Callantsoog bevinden zich verschillende strandpaviljoens.

Camping Tempelhof

Camping Sint Maartenszee

Ten zuiden van Julianadorp aan Zee ligt de schitterende kustplaats Sint Maartenszee. In deze Noord-Hollandse badplaats kun je kamperen op Camping Sint Maartenszee. Camping Sint Maartenszee is één van de mooiste campings die aan de Nederlandse kust te vinden is. De camping ligt op loopafstand afstand van het Noordzeestrand van Sint Maartenszee.

Bijzondere accommodaties

In Julianadorp aan Zee kun je een fijne vakantie hebben. Alleen al het strand is bijzonder mooi. Maar het is ook wel leuk om een keer te overnachten in een bijzondere accommodatie elders in het land.