header image
 

Campings

 

Strandcamping Oase bevindt zich in het hart van Julianadorp aan Zee op steenworp afstand van de duinen, het strand en de Noordzee. Op het terrein van Strandcamping de Oase staan allemaal chalets die verhuurd worden. Uiteraard is er ook een kampeergedeelte en is er een grote speelplaats voor de kids!

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

 

 

Camping ’t Noorder Sandt is een bijzonder fraaie camping in Julianadorp aan Zee. Het is een echte familiecamping die zeer kort bij het Noordzeestrand ligt. Het is ook een camping met fantastische faciliteiten waaronder een tropisch zwembad. Verder zijn op het terrein een mini-manege en talloze andere voorzieningen aanwezig. Op ’t Noorder Sandt zijn huisdieren van harte welkom, daarnaast bezit de camping een Wifi-netwerk.

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

 

Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee ligt de schitterende kustplaats Sint Maartenszee. In deze Noord-Hollandse badplaats kun je kamperen op Camping Sint Maartenszee. Camping Sint Maartenszee is één van de mooiste campings die aan de Nederlandse kust te vinden is. De camping ligt op loopafstand afstand van het Noordzeestrand van Sint Maartenszee.

Meer informatie en boeken

 

 

 

 

Op steenworp afstand van Julianadorp aan Zee ligt de gezellige badplaats Callantsoog. Callantsoog is gezegend met een vijfsterren camping met alle denkbare voorzieningen. Zo is Camping Tempelhof in het bezit van een overdekt tropisch zwembad, sporthal en fitnesszaal. Camping Tempelhof ligt op steenworp afstand van het Noordzeestrand van Callantsoog.

Meer informatie en boeken