header image
 

Bed and Breakfast

Bed and Breakfast (B&B) is de laatste jaren enorm populair geworden. In het Nederlands taalgebied staat Bed and Breakfast ook wel bekend als Logies en Ontbijt. Met een B&B wordt een overnachting in een woonhuis bedoeld waarbij het ontbijt voor de volgende dag is ingegrepen.

Kop van Noord-Holland

De Bed and Breakfast-locaties in de Kop van Noord-Holland zijn razend populair. De Kop van Noord-Holland is dan ook een uniek gebied. Aan het westen van de Kop van Noord-Holland bevindt zich de Noordzee, het noorden wordt het begrensd door de Waddenzee en aan oostkant liggen het IJsselmeer en Markermeer. Dus voor mensen die van een waterrijk gebied houden, is het echt genieten.

Bed and Breakfast-locaties

De Bed and Breakfast-locaties van de Kop van Noord-Holland bevinden zich in fraaie dorpen en steden. Dan moet je denken aan schitterende badplaatsen aan de Noordzeekust als Julianadorp aan Zee, Den Helder, Callantsoog en Bergen aan Zee. Maar ook aan de pittoreske plaatjes aan het IJsselmeer als Hoorn en Medemblik. Uiteraard ook landinwaarts in de Kop van Noord-Holland zijn fantastische Bed and Breakfast-locaties te vinden in dorpen en steden als Alkmaar, Schagen en Middenmeer.