header image
 

Appartementen

In Julianadorp aan Zee kun je verschillende appartementen huren. Dat kunnen appartementen zijn die zich op vakantieparken bevinden. Daarnaast kun je in het kustplaatsje vakantie vieren in appartementen die zich niet op vakantieparken staan. De appartementen liggen allemaal in de duinen, vlak in de buurt van de Noordzee. Binnen een paar tellen ben je op het strand.

2-kamerappartement op vakantiepark

Op het Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee kun je een 2-kamerappartement huren. Op dit vakantiepark kun je ook in villa’s verblijven. Landal Beach Resort Ooghduyne is één van de mooiste vakantieparken van Nederland. Het park ligt op slechts 500 meter afstand van het Noordzeestrand. De duinen van Julianadorp aan Zee zijn torenhoog en van een grote schoonheid. 

2-kamerappartement 

4-kamerappartement op vakantiepark

Een 4-kamerappartement is te huur op het Landal Beach Resort Ooghduyne in Julianadorp aan Zee. Julianadorp aan Zee is een unieke badplaats. Op de eerste plaats heeft Julianadorp aan Zee het schoonste strand van Nederland. Op de tweede plaats telt Julianadorp aan Zee het meest aantal zonuren van ons land. 

4-kamerappartement

Appartementen buiten vakantieparken

In Julianadorp aan Zee (en in de omgeving) kun je verschillende appartementen huren die buiten de parken liggen. Julianadorp aan Zee ligt midden in de grootste bloembollenstreek van ons land. In het voorjaar is het een geweldig gezicht om alle bloemen tot bloei te zien komen. In de Kop van Noord-Holland bevinden zich honderden bollenboeren. 

Wandelen in Julianadorp aan Zee

In Julianadorp aan Zee kun je mooie wandelingen maken. Ook het Caribische gebied is een perfecte bestemming voor het maken van wandelingen. Op Jamaica bijvoorbeeld.