header image
 

Vakantieparken

In Julianadorp aan Zee bevinden zich verschillende vakantieparken. Deze vakantieparken liggen vlak aan de kust. De afstand van de vakantieparken tot het strand is minder dan 500 meter. Iets ten zuiden van Julianadorp aan Zee ligt Callantsoog. De vakantieparken van deze badplaats liggen ook op steenworp afstand van het strand van de Noordzee.

Landal Beach Resort Ooghduyne

Landal Beach Resort Ooghduyne is een echt familiepark in Julianadorp aan Zee. Op het park kun je overnachten in appartementen en villa’s. Het aantal faciliteiten op het park is groot. Zo kun je lekker zwemmen in een overdekt zwembad. Het vakantiepark bezit een eigen golfbaan. Je kunt er ook fietsen huren om de omgeving te gaan verkennen. 

Landal Beach Resort Ooghduyne

Resort Duynzicht

Resort Duynzicht is een kleinschalig vakantiepark in Julianadorp aan Zee. Op het park kun je slapen in luxe vakantievilla’s. Sommige villa’s bezitten een sauna en jacuzzi. Kinderen kunnen zich vermaken met verschillende speeltoestellen. Het park ligt in de duinen. Steden als Den Helder en Alkmaar liggen vlak in de buurt. Het is leuk om deze steden te bezoeken. 

Resort Duynzicht

Villaparc Duynopgangh

Villaparc Duynopgangh is een klein vakantiepark in Julianadorp aan Zee. Het park ligt op slechts een paar minuten loopafstand van het strand. De rietgedekte vakantiehuisjes op het park zijn van alle gemakken voorzien. Het strand van Julianadorp aan Zee is lang en breed. Ideaal voor het maken voor strandwandelingen. In de strandpaviljoens kun je lekker iets eten of drinken.

Roompot Callantsoog

Roompot Callantsoog ligt midden in de duinen van Callantsoog. Op het vakantiepark kun je in mooie lodges verblijven. Roompot Callantsoog ligt niet ver van het Noordzeestrand. Callantsoog heeft een gezellig centrum. In het kustdorpje kun je verschillende natuurgebieden bezoeken. Eén van deze natuurgebieden is het Zwanenwater. Het Zwanenwater heeft een grootte van 604 hectare en is het leefgebied van meer dan 100 verschillende vogelsoorten.

Vakantiepark Callassande

Vakantiepark Callassande ligt aan de noordkant van Callantsoog en is een familiepark. Op Vakantiepark Callassande kun je een accommodatie huren of kamperen. Voor kinderen is het onmogelijk om zich op dit park te vervelen. Wat te denken van speeltoestellen, speeltuinen, tennisveld, voetbalveld, basketbalveld en zwembad. Op het park kun je ook fietsen huren.

Julianadorp aan Zee: meeste zonuren van Nederland

Julianadorp aan Zee telt het meest aantal zonuren van Nederland. Voor mensen die van het strand en wandelen houden is dat ideaal. Sint Maarten en Jamaica zijn twee andere vakantiebestemmingen waar veelvuldig de zon schijnt.