Accommodaties in Julianadorp aan Zee!

Als je voornemens bent om op vakantie te gaan in Julianadorp aan Zee zijn er verschillende accommodatiemogelijkheden waaruit je kunt kiezen. In Julianadorp aan Zee kun je verblijven in strandhuisjes, vakantiehuisjes op de vakantieparken, in vakantiehuisjes buiten de vakantieparken, appartementen op de vakantieparken, op verschillende campings en in hotels.

Strandhuisjes

De meest ultieme manier om te overnachten in Julianadorp aan Zee is in één van de negentig strandhuisjes die het kustplaatsje rijk is. In Nederland is het verboden om op het strand te slapen, hetgeen natuurlijk heel jammer is. Maar in de strandhuisjes van Julianadorp aan Zee wordt die mogelijkheid wel geboden. De strandhuisjes zijn zeer luxe uitgevoerd en bovendien van alle gemakken voorzien. Het is natuurlijk een geweldige ervaring om op het Noordzeestrand een vakantieaccommodatie te hebben. De (klein)kinderen kunnen zich de hele dag op het strand vermaken, terwijl de (groot)ouders vanuit hun strandhuisje een oogje in het zeil kunnen houden.

Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken om op een zomerse dag bij het strand te komen. Je hoeft niet in de file te staan; want je bent immers al op het strand. Ook als de stranddag op het einde loopt, hoef je je niet op te maken voor een vermoeiende reis weer terug naar huis, want je huisje staat immers al op het strand. Het is natuurlijk een overweldigende ervaring om vanuit het strandhuisje een zonsondergang mee te maken en een avond door te brengen in het strandhuisje terwijl je op de achtergrond het geruis van de Noordzee hoort, kan het romantischer! Bovendien is de kans groot dat je zeehonden voorbij ziet zwemmen en talloze strand- en zeevogels ziet overvliegen.

Vakantiehuisjes op de vakantieparken

Julianadorp aan Zee heeft maar liefst acht verschillende vakantieparken/familieparken. Deze parken stralen allemaal een andere en unieke sfeer uit. Er zijn grote familieparken met alle denkbare faciliteiten zoals zwembaden, tennisbanen, speeltuinen en restaurants. Ideaal voor vakantiegangers met (jonge) kinderen. Op deze grote parken staan honderden vakantiehuizen van verschillende types. Daarnaast kent de badplaats ook vakantieparken die veel kleinschaliger zijn en die een beperkt aantal vakantiehuizen en of vakantiebungalows op hun park hebben staan. Op deze parken heerst veel rust en veel minder hectiek.

Vakantiehuisjes buiten de vakantieparken

Naast de vakantiehuizen die te boeken zijn op de vakantieparken, worden er in Julianadorp aan Zee ook talloze vakantiehuizen aangeboden die buiten de parken zijn gelokaliseerd. Deze vakantiehuizen zijn vaak particulier bezit en worden eigenhandig verhuurd of worden aangeboden via speciale verhuurburo’s. Deze vakantiehuizen staan meestal op prachtige locaties, op loopafstand van de Noordzee.

Appartementen op de vakantieparken

Op de vakantieparken van Julianadorp aan Zee worden naast vakantiehuizen ook appartementen aangeboden. Voor vakantiegangers die met z’n tweeën naar Julianadorp aan Zee togen, kan het voordelig en gemakkelijk zijn om een vakantieappartement te verkiezen boven een vakantiehuis en of vakantiebungalow. Het is overigens ook mogelijk een appartement te huren voor meerdere personen.

Campings

Voor mensen die in Julianadorp aan Zee liever een tentje opslaan of het liefst slapen in een caravan of camper zijn er ook volop mogelijkheden. Julianadorp aan Zee heeft verschillende campings waar je heerlijk kunt kamperen in een fraai duinlandschap.