Aantrekkelijke wintervakantie in Julianadorp!

Voor veel mensen staat de winter synoniem voor koud en regenachtig weer. Niet echt omstandigheden om lekker buiten te vertoeven, maar eerder om fijn binnen te blijven voor een warme kachel. Echter de winterperiode is ook een heerlijke tijd om op vakantie te gaan. Je kunt op vakantie gaan naar het buitenland, maar dat hoeft natuurlijk helemaal niet.

Nederlandse kust

De vaderlandse kust is een heerlijke regio om op vakantie te gaan! Nog niet zo heel lang geleden gingen de meeste Nederlanders, die niet naar het buitenland op vakantie gingen, op vakantie naar de Veluwe. Op de tweede plaats stond Drenthe, gevolgd door de Nederlandse kust. Maar die tijd is voorbij. De Nederlandse kust staat nu op de eerste plaats als het gaat om Nederlandse bestemmingen.

Dertig kustplaatsen

De Nederlandse Noordzeekust telt ongeveer een dertigtal kustplaatsjes. Deze liggen verspreid over drie provincies, te weten: Noord-Holland, Zuid-Holland en Zeeland. De kustplaatsje van de Kop van Noord-Holland zijn in vergelijking met de andere kustplaatjes heel erg rustig en daardoor heel erg aantrekkelijk om te bezoeken.

Julianadorp aan Zee

Een van de mooiste badplaatsen van de Kop van Noord-Holland om te bezoeken is Julianadorp aan Zee. Ook in de winter. In Julianadorp aan Zee zijn verschillende vakantieparken waar je verschillende accommodaties kunt huren. Het voordeel van de winterperiode is dat de prijzen dan niet zo hoog zijn. Met andere woorden: voor een heel redelijk bedrag kun je dan een hele mooie tijd aan de kust hebben. Gedurende de winterperiode kun je uiteraard niet in de Noordzee gaan zwemmen, maar de echte zwemliefhebbers kun wel naar de verschillende zwembaden togen die op de vakantieparken aanwezig zijn!