Aantrekkelijke vroegboekkorting in Julianadorp!

Iedereen die geld wilt besparen als hij of zij op vakantie wilt gaan naar Julianadorp aan Zee kan het best gebruik maken van een aantrekkelijke vroegboekkorting. Bij alle vakantieparken oftewel familievakantieparken van het Noord-Hollandse kustplaatsje kan gebruik worden gemaakt van de vroegboekkorting. Normaal scheelt het een flinke slok op een borrel om van de vroegboekkorting gebruik te maken.

Uiteraard is Julianadorp aan Zee een heerlijke plaats om te vertoeven. Ook vogelspotters komen er helemaal aan hun trekken. Dé absolute kustvogel is natuurlijk de meeuw. Iedereen die aan de Noordzee, de duinen en het strand denkt, denkt uiteraard aan meeuwen. Meeuwen die met veel gekrijs en ander kabaal over de vloedlijn vliegen en fladderen.

Meeuwen

Er is een verandering gaande qua woongebied voor de meeuwen. Ze zoeken namelijk steeds meer de bewoonde wereld van de mensen op. Reintje de vos is daar een medeschuldig aan. Hij zorgt door dood en verderf in het kustgebied onder de meeuwen. Doordat meeuwen echte opportunisten zijn, kunnen zij ook prima overleven in stedelijke gebieden. Mensen gooien van allerlei eetbare zaken op straat of stoppen het in vuilniszaken en zetten het aan de kant van de weg. Vuilniszakken zijn natuurlijk helemaal geen partij voor de meeuwen. Daar steken ze kinderlijk eenvoudig doorheen met hun scherpe snavels. Doordat meeuwen zo gemakkelijk aan eten kunnen komen in steden en dorpen, vermaken zij zich prima. Helaas kunnen ze wel voor veel overlast zorgen door hun gekrijs, gekras en gepoep. Met name dat laatste is een grote ergernis voor heel veel mensen!