Aantrekkelijke lang verblijf kortingen in Julianadorp!

Uiteraard betaalt iedereen het liefst zo min mogelijk geld voor zijn of haar vakantie in Julianadorp aan Zee. Mensen jagen op kortingen en aanbiedingen. Als je er bijvoorbeeld voor kiest om voor langere tijd in een vakantiepark te kruipen, kun je een aardige korting tegemoet zien. Dit wordt de zogenaamde lang verblijf korting genoemd. Dit is een zeer aantrekkelijke korting met een percentage van 50 tot 80 procent. Het Landal Beach Resort Oogduyne is zo’n vakantiepark in Julianadorp aan Zee waar deze korting is op te lepelen!

Landal GreenParks

Landal GreenParks is een hele grote speler in het aanbod van vakantieparken in Nederland. Het bezit tientallen vakantieparken/familieparken door het hele land en Europa. Vijftig stuks in ons eigen kikkerlandje en vierentwintig stuks buiten de landsgrenzen zoals Hongarije, Zwitserland, Oostenrijk, België en Duitsland. Het totaal aantal accommodaties dat Landal GreenParks tot haar beschikking heeft is heel groot te noemen, namelijk meer dan 12.000! Dan praat je over bungalows, vakantiehuisjes, strandhuisjes en appartementen. Maar daarnaast komen ook kampeerders ruim aan hun trekken op de verschillende parken. Zeven van de parken hebben namelijk ook campings op hun terreinen staan. In totaal beschikken deze zeven campings over meer dan 1.600 kampeerplaatsen. Om dit allemaal aan te sturen is in Leidschendam het hoofdkantoor van Landal GreenParks opgetrokken, inmiddels heeft het bedrijf meer dan 2.500 medewerkers in dienst.

Roompot

Naast Landal GreenParks is er in Julianadorp aan Zee nog een andere grote aanbieder van vakantieparken; Roompot. Roompot beheert onder andere Strandslag Juliana in Julianadorp aan Zee. Strandslag Juliana is een prachtig park dat over een heel groot arsenaal faciliteiten beschikt en daarnaast kort bij het strand ligt.