Aantrekkelijke herfstvakantiekortingen in Julianadorp!

De herfst is een geweldig mooi jaargetijde. De bomen verschieten van kleur en laten hun bladeren de vrije val. Paddenstoelen schieten als paddenstoelen uit de grond en zorgen ervoor dat het bos, heideveld en duinen een mythische sfeer uitademen. Het najaar is ook de tijd dat de Vlaamse gaaien en eekhoorns druk in de weer zijn om hun wintervoorraad aan te leggen. Zij proberen zoveel mogelijke eikels en beukennootjes onder de grond te begraven om ze in hartje winter weer op te diepen.

Vaderlandse kust

Het najaar is ook een geschikt moment om lekker op vakantie te gaan, bijvoorbeeld naar de vaderlandse kust. Julianadorp aan Zee zou dan helemaal geen verkeerde keuze zijn. Julianadorp aan Zee ligt in het noorden van de provincie Noord-Holland, een fraaie streek die ook wel te boek staan als de Kop van Noord-Holland oftewel de Noordkop. Eén van de grote voordelen van een vakantie te Julianadorp aan Zee gedurende het najaar is dat het dan laagseizoen is. Tijdens het laagseizoen zijn de prijzen van de accommodaties een stuk lager dan gedurende het hoogseizoen, vaak scheelt dat een enorme slok op een borrel. De vakantieparken Landal Beach Resort Oogduyne en Roompot Strandslag Juliana stunten daarnaast dan met aantrekkelijke kortingen. Voor heel weinig geld heb je dan een supervakantie.

Najaarsstormen

Het nadeel van een vakantie in Julianadorp aan Zee buiten de zomer is uiteraard dat dan het zwemmen in de Noordzee niet echt een optie is. Het water is dan veel te koud. Laat onverlet dat het wel heel aantrekkelijk is om op het strand te bivakkeren. Zeker als woeste najaarsstormen komen opzetten. Het is dan geweldig om op het strand te zijn!