Aantrekkelijk bowling-arrangement bij vakantiehuis in Julianadorp!

Heden ten dage zijn er tientallen verschillende arrangementen die je extra kunt boeken op je vakantieadres. Eén van de meest populaire arrangementen die je kunt boeken is het bowling-arrangement. In Julianadorp aan Zee is dat ook mogelijk bij het Landal Beach Resort Oogduyne. Naast het bowlen bevat dit arrangement ook nog een lekkere maaltijd: het Strike & Eat arrangement.

Deze maaltijd voltrekt zich niet in een restaurant, maar lekker in je vakantiehuisje. Het is namelijk een geheel verzorgde gourmetmaaltijd. Wat is er nou leuker om nadat je hebt gebowld, lekker in de weer te zijn met kleine pannetjes om lekkere hapjes te maken. Bovendien is het niet noodzakelijk om de boodschappen bij elkaar te gaan halen. Alles is bij dit arrangement inbegrepen: de lekkere sausjes, het knapperige stokbrood, het malse vlees, de kakelverse vis en de overheerlijke salades. Uiteraard wordt alles keurig bij je vakantiehuisje afgeleverd. Hoe mooi wil je het hebben!

State of the art

Uiteraard zijn er verschillende soorten bowlingbanen op de markt. De bowlingbaan in Julianadorp aan Zee is heel bijzonder, hij is namelijk ultramodern. State of the art materiaal is gebruikt en de puntentelling is computergestuurd!

Geschiedenis van het bowlen

Als je naar de geschiedenis van het bowlen kijkt, kom je uiteindelijk uit bij het kegelen. Sinds mensenheugenis wordt er al gekegeld. Als je kijkt naar schilderijen en afbeeldingen uit de 17de eeuw, zie je al dat er gekegeld werd in die tijd. Vanaf 1840 werd het kegelen steeds populairder en werd het door meer en meer mensen gespeeld. Uiteindelijk werd er in 1890 de Algemene Nederlandse Kegelbond opgericht. Op deze manier konden er wedstrijden worden georganiseerd tussen de verschillende kegelverenigingen.