Aangepaste vakantie voor mindervaliden in Julianadorp!

Mensen met een lichamelijke beperking (mindervaliden) kunnen met een gerust hart een vakantie boeken in Julianadorp aan Zee. De vakantieparken Landal Beach Resort Ooghduyne en Bungalowpark Strandslag Juliana bezitten verschillende vakantiehuisjes, vakantieappartementen en strandhuisjes met voorzieningen voor mensen met een lichamelijke beperking (geen drempels, gelijkvloers, rolstoelvriendelijk, aangepast sanitair, aangepast toilet, aangepaste badkamer, brede gangen, brede deuren, et cetera). De parken zijn derhalve mindervalidenvriendelijk.

Strandrolstoel

Rolstoelafhankelijke mensen die van het strand houden kunnen zonder problemen op het strand van Julianadorp komen. Strandslag Julianadorp is één van de vier strandslagen van Julianadorp. Als je via deze strandopgang op het strand van het kustplaatsje komt, zie je daar strandpaviljoen Paal6 liggen. In dit strandpaviljoen is een strandrolstoel aanwezig. Met deze strandrolstoel, met een soort ballonachtige wielen, kun je op een comfortabele manier het mooie, brede en schone strand van Julianadorp verkennen. De weg van Strandslag Julianadorp is overigens volledig verhard en dus goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel. De meeste restaurants in Julianadorp hebben uiteraard parkeerplaatsen voor mindervaliden en zijn dus prima toegankelijk voor onder andere rolstoelgebruikers.

Strandhuisjes

Op het strand van Julianadorp aan Zee zijn ook de beroemde strandhuisjes oftewel strandslaaphuisjes gebouwd. Het is natuurlijk een feest om hier te kunnen verblijven. Je stapt des ochtends zo vanuit je bed in de verfrissende Noordzee!