18-holes midgetgolfbaan oftewel mini-golfbaan in Julianadorp!

Als je op vakantie bent in Julianadorp aan Zee wil je uiteraard gaan midgetgolfen. Dat is een namelijk leuke bezigheid. De wind waait door je haar en je bent met een golfclub en een balletje in de weer om een goede score neer te zetten. Julianadorp aan Zee is in het bezit van een 18-holes midgetgolfbaan waar je samen met vrienden en familie kunt gaan midgetgolfen. Daar hoef je niets voor te betalen als je op een van de (familie)vakantieparken aan het logeren bent. Je loopt dan zo naar de receptie, haalt de spullen op en je kunt beginnen met het spel.

Mensen die van het ‘grote golf’ houden, hoeven Julianadorp aan Zee ook niet te verlaten. Op het Landal Beach Resort Oogduyne is ook een grote golfbaan aangelegd. Ook daar kun je gratis gaan golfen als je op dat vakantiepark bivakkeert. Of je nou gaan midgetgolfen oftewel mini-golfen of je gaan maxi-golfen, het overeenkomstige is dat je in beide gevallen lekker buiten bent in de frisse lucht!

Julianadorp aan Zee ligt zoals de naam al doet vermoeden aan zee, de Noordzee. De Noordzee heeft invloed op het spel op de golfbanen. Zo staat er vaak een puike zeewind aan de kust. Op deze manier worden de golfers op een aardige manier getest tijdens het spel. Het golf is echt een tv-sport. Het is leuk om de topgolfers te volgen. Zeker tijdens de grote toernooien zoals de Majors, zitten miljoenen aardbewoners achter de buis om getuige te zijn van de meest wonderbaarlijke puts!